(Foto: Chris de Waard)

BNXT-wedstrijden ZZ Leiden achter betaalmuur

De wedstrijden van ZZ Leiden in de BNXT League zijn voortaan alleen nog te zien met een betaald abonnement via BNXT.tv. Ook de thuiswedstrijden die op Sleutelstad TV werden uitgezonden, verdwijnen daardoor achter de betaalmuur en kunnen daardoor niet meer worden uitgezonden.

De BNXT League streamde alle wedstrijden al via het eigen BNXT.tv. Dat telde zo’n 40.000 gratis abonnees. De BNXT League wil met de opbrengst van de betaalde abonnementen de kwaliteit de streamingdienst verder verbeteren. Een kwart van de inkomsten gaat naar de clubs.

Een abonnement op de BNXT League gaat 49,99 euro kosten. Daarvoor krijg de abonnees toegang tot alle wedstrijden. Het eerste seizoen betalen de abonnees 39,99 euro en via een clubcode kunnen fans daar nog vijftien procent korting op krijgen.

ZZ leiden is klaar voor de wedstrijd van vanavond. De vloer ligt in de nieuwe ZZ Leiden Arena 1574.

Vanavond speelt ZZ Leiden om 20.00 uur de eerste FIBA Europecup wedstrijd in de ZZ Leiden Arena 1574. Er wordt gespeeld tegen het Franse BCM Gravelines-Dunkerque. Voor die wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar via www.zzleiden.nl. De Europacup thuiswedstrijden zijn vanaf november wel te zien via Sleutelstad TV. Voor de wedstrijd van vanavond lukt dat nog niet in de nieuwe hal.

Leiden Sport Fiba Europecup 2023


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×