(PR: NS)

NS verspreidt kerstvreugde op Leiden Centraal

Treinreizigers die op maandag 11 december tussen 13.00 uur en 19.00 uur gebruik maken van station Leiden Centraal, krijgen van de Nederlandse Spoorwegen de kans om gratis kerstkaarten te versturen. Op het station wordt daarvoor een speciale kerstzone ingericht.

Reizigers kunnen vervolgens in de kerstzone een kerstkaart uitkiezen en die voorzien van een persoonlijke boodschap. Via een speciale brievenbus zorgt de NS er daarna voor dat de kerstkaarten worden verzonden.

Stations
Volgens de NS is station Leiden Centraal een ontmoetingsplek en knooppunt van verbinding. In deze kerstperiode wil het spoorbedrijf dat aspect extra benadrukken middels deze actie. De dag na Leiden is station Delft aan de beurt. Daarna volgen nog een aantal andere stations. Per station zijn maximaal vierhonderd kaarten beschikbaar.

Naast de kerstkaartenactie voorziet de NS ook een aantal stations in Nederland tot eind januari van sfeervolle winterverlichting. In de Leidse regio zijn dat de stations Leiden Centraal en Leiden Lammenschans.

Economie Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×