Gemeente doet aangifte vernieling regenboogzebra

0

Het regenboogzebrapad op de nieuwe Beestenmarkt is hersteld. Wethouder Roos van Gelderen heeft vanmorgen direct opdracht gegeven om de gaybra in de oorspronkelijke staat terug te laten brengen nadat onbekenden de veelkleurige voetgangersoversteekplaats afgelopen nacht met verf te lijf gingen. Ook doet de gemeente bij de politie aangifte van de vernieling.

Op een filmpje de vanuit Rockcafé Lazarus is gemaakt van de vernieling is te zien dat een drietal jongens of mannen met bezems verf op het regenboogpad aanbrengen. Ook filmen ze elkaar en brengt een van hen ogenschijnlijk de hitlergroet. Van de vernieling zijn ook foto’s gemaakt.

Mogelijk kunnen aan de hand van de beelden de daders worden achterhaald.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.