Programma Open Monumenten & Osger Weekend gepresenteerd

0

Gisteravond is in de raadzaal van het gemeentehuis in Oegstgeest het programmaboekje voor het Open Monumenten & Osger weekend uitgereikt aan wethouder Jos Roeffen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door Rianne Meester-Broertjes van de Vereniging Oud Oegstgeest  en Lineke Hofdijk van de Stichting Osger Support.

Onder het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’ vindt op zaterdag 9 en zondag 10 september het Open Monumenten & Osger weekend plaats in Oegstgeest. Het programmaboekje is vanaf nu gratis te verkrijgen bij het Gemeentehuis, de Oegstgeester boekhandels, de bibliotheek, K&O, diverse winkeliers en tijdens het weekend op de deelnemende locaties. Het programma is ook te vinden op www.osger.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.