Wethouder Alexander Geertsema (VVD, Econonische Zaken).

Geertsema voorzitter GSB-werkgroep G21

De Leidse wethouder Alexander Geertsema (VVD) is gekozen als voorzitter van de zogenaamde “pijler Economie & Werk van de G21”. De G21 zijn de 21 middelgrote steden waarmee het Rijk op grond van meerjarige onwikkelingsprogramma’s convenanten heeft gesloten in het kader van Grotestedenbeleid. Leiden is een van die 21 grotere steden in Nederland.

Binnen de pijler worden ideeen uitgewisseld tussen de 21 steden. Ook geeft de werkgroep adviezen aan het ministerie en de Tweede Kamer. In Leiden was Geertsema ook als raadslid al betrokken bij het GSB. Zo was hij oprichter en voorzitter van de raadscommissie Grotestedenbeleid.

Leiden grotestedenbeleid


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×