Eindelijk nieuwe directeur voor DZB Leiden

Adriaan Klok wordt per 1 oktober directeur van DZB Leiden. Klok is de opvolger van de heer Anthonisse die, sinds het afscheid van directeur Gerard Bovens in oktober 2000, interim-directeur van DZB was. De 55-jarige Klok is nu nog algemeen directeur van ADZ Vlissingen, een geprivatiseerde, provinciaal werkende organisatie op het gebied van de Sociale Werkvoorziening.

Voordat Klok bij ADZ Vlissingen werkte, was hij o.a. werkzaam als bedrijfsdirecteur Sociale Werkvoorziening Utrecht. In die functie is hij in Utrecht verantwoordelijk geweest voor de integratie van twee sociale werkplaatsen. Ook was hij in deze periode actief in de omvorming van de “zorgcultuur” binnen het bedrijf naar een meer “bedrijfsmatige cultuur”. Uiteindelijk is in Utrecht onder zijn leiding de Utrechtse Werkbedrijven Holding BV (met 2200 medewerkers) ontstaan. DZB Leiden, de vroegere Zijlbedrijven, verzorgen in de regio de banen in de Sociale Werkvoorziening. DZB heeft onder andere een drukkerij, een kwekerij, een hout- en metaalafdeling en voor Droste een productielijn voor chocolaatjes.

Advertentie

Leiden DZB


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×