Franssen toont begrip voor commotie rond voordracht Groen

De Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, Jan Franssen, wil eigenlijk helemaal niet reageren op de consternatie die is ontstaan over de voordracht van Harry Groen als burgemeester van Leiden, maar desgevraagd zei hij vrijdag bij Radio Holland Centraal wel begrip te hebben voor alle commotie.

“Er is zoveel gepubliceerd dat ik de onrust wel begrijp,” aldus Franssen. Volgens de Commissaris van de Koningin moet er echter veel vertrouwen worden gesteld in zijn oordeel en dat van de minister van Binnenlandse Zaken. Zij beoordelen de voordracht de komende tijd en dragen Groen naar verwachting in de loop van december definitief voor. “Neemt u maar van mij aan dat we daarbij niet over 1-nachts ijs gaan.”

Advertentie

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×