Leiden Marathon start in binnenstad

De start en finish van de Leiden Marathon zijn dit jaar niet op de Willem de Zwijgerlaan, maar in de Leidse binnenstad. Er wordt verzameld bij de Pieterskerk, de start is op de hoek van de Korevaarstraat en de Jan van Houtkade. De finish is bij het stadhuis. Ook het parcours is aangepast. De Leiden Marathon wordt dit jaar gelopen op 1e pinksterdag, zondag 8 juni.

De hele marathon bestaat dit jaar uit twee ronden van 21,097 kilometer. Het parcours loopt via de Lammenschansweg en de Vrouwenweg naar Voorschoten. Vervolgens gaan de lopers via Leiden Zuid-West en de Stevenshof terug naar het centrum. De 10-kilometerlopers blijven in Leiden en de Kinder en G-loop speelt zich helemaal in het centrum af. Inschrijven kan onder andere via internet.

Advertentie

Leiden Leiden Marathon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×