Bijna 9000 leden voor 3 October Vereeniging

De 3 October Vereeniging is hard op weg naar het behalen van het streefaantal van 10.000 leden. Donderdag werden er rond de inschrijving voor Haring en Wittebrood maar liefst 200 nieuwe leden geworden. Daarmee komt het totale aantal leden uit op ongeveer 9000.

 

“We hebben dit jaar trouwens een dubbele slag gemaakt,” aldus bestuurslid Rens Heruer: “We hebben niet alleen veel nieuwe leden geworven, maar ook het bestand opgeschoond en alle wanbetalers en mensen waarvan we geen adresgegevens meer hadden eruit gehaald.” Lid worden kan ook via de website van de vereniging.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×