Bijna 9000 leden voor 3 October Vereeniging

De 3 October Vereeniging is hard op weg naar het behalen van het streefaantal van 10.000 leden. Donderdag werden er rond de inschrijving voor Haring en Wittebrood maar liefst 200 nieuwe leden geworden. Daarmee komt het totale aantal leden uit op ongeveer 9000.

 

“We hebben dit jaar trouwens een dubbele slag gemaakt,” aldus bestuurslid Rens Heruer: “We hebben niet alleen veel nieuwe leden geworven, maar ook het bestand opgeschoond en alle wanbetalers en mensen waarvan we geen adresgegevens meer hadden eruit gehaald.” Lid worden kan ook via de website van de vereniging.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline