Na 400 shows is het afgelopen met SUB071. (Foto: Jeroen Koster).

Laatste muziekavond in krakerspand SUB071

In het krakerspand Schuttersveld 1-3 vindt vanavond voor de laatste keer een live muziekavond plaats. In het concertzaaltje ‘SUB071’ staat vanavond een programma met 7 muzikale acts. De krakers moeten wijken, omdat het gebouw gesloopt wordt.

Op het programma staan vanavond diverse underground bands. Er zijn optredens van bands Hard Voor Weinig!, Paralympics, Sterk Water, Lifeless Past, Floh Danku en Sugar Coated Mind Bombs. Ook geeft Max Headroom een optreden. Deze band gaf hun eerste optreden in SUB071 en zal na het optreden vanavond, in dezelfde zaal, stoppen.

400 shows

Sinds 2007 bevindt zich een podium in het krakerspand aan het Schuttersveld. Het podium Sub071 organiseerde in de acht jaar dat het bestond zo’n 400 evenementen. Een uitgebreide lijst van de evenementen is gepubliceerd op de website van SUB071.

Cultuur krakers


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×