De laatste open dag van Marinevliegkamp Valkenburg werd onder andere gezocht door onze fotograaf en oud-marineman Bram Pater.

Laatste open dag op Vliegkamp Valkenburg

Zo’n 25.000 mensen bezochten zaterdag de laatste open dag van het Marine Vliegkamp Valkenburg (MVKV). Tijdens een plechtige bijeenkomst legden leden van het MVKV een krans bij het herdenkingsmonument van de Marine Luchtvaartdienst (MLD). Onder de aanwezigen waren veel oudgedienden van het vliegkamp. Ook het huidige marinepersoneel was in grote getalen gekomen. Onder hen ook commandant KTZ H.E. Kop.

Voor de bezoekers was het de laatste gelegenheid om talloze vliegtuigen van dichtbij te bewonderen. Ze waren er Orions uit de VS, Noorwegen, Portugal en Spanje en een flink aantal historische vliegtuigen.

Leiden Vliegkamp Valkenburg


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×