Marije van den Berg en Henny Keereweer deelden woensdag rozen uit op de Markt. (Foto: Pvda).

Kandidaat-lijsttrekkers PvdA openen campagne

Raadslid Marije van den Berg en Pvda-wijkambassadeur in de Stevenshof Henny Keereweer hebben woensdagmiddag de lijsttrekkerscampagne van PvdA Leiden geopend. Daarvoor deelden zij rode rozen uit aan de bezoekers van de Leidse woensdagmarkt. De activiteit vormde de opening van een aantal spannende weken voor de PvdA in de sleutelstad. De leden mogen zich voor het eerst via een referendum uitspreken wie de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen gaat aanvoeren.

Ze hebben daarbij de keus tussen het zittende raadslid Marije van den Berg en bestuurslid Henny Keereweer. Beide kandidaten zijn geboren en getogen in Leiden. De komende weken zijn de kandidaten nog veelvuldig te vinden in de stad. Het bestuur van de PvdA en de kandidaten organiseren verschillende activiteiten, zodat de leden de kans krijgen hun mening te vormen.

Hoogtepunt moet het debat tussen Keereweer en Van den Berg op vrijdag 21 oktober in het Hoge Huis achter de Hooglandse Kerk worden. Ook zijn ze 15 en 22 oktober tussen 11 en 15 uur te vinden bij de stand van PvdA Leiden op de Haarlemmerstraat.

De leden kunnen van 22 oktober tot 2 november hun stem uitbrengen via de telefoon, via sms, via internet en per brief. Op 7 november om 20 uur maakt het bestuur de uitslag van de ledenraadpleging bekend in de bovenzaal van café Einstein.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×