D66 presenteert kandidaten en verkiezingsprogramma

Afgelopen vrijdag heeft D66 Leiden haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Het programma heeft als titel “Duidelijk D66!” meegekregen. Een titel, zo vertelde lijsttrekker Paul van Meenen bij de presentatie, die staat voor de menselijke maat, lokaal, geen torenhoge ambities, maar doen wat goed is voor de burger vanuit een sociaal-liberaal perspectief. En, ook heel belangrijk vond Van Meenen: “Niet alleen vanuit ‘ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg’, maar ook: ‘ik denk voor ik doe'”.

D66 wil na de verkiezingen weer aan het college deelnemen. De linkse partijen die momenteel gesprekken voeren over een mogelijke coalitie, worden door D66 uitgedaagd om voor de verkiezingen met een concept-coalitieprogramma te komen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline