D66 wil voortzetting huidige college

Na de verkiezingen wil D66 graag weer deelnemen aan het College van B&W en dan het liefst in de huidige samenstelling. “Wij zijn voor een college met een breed draagvlak,” aldus lijsttrekker Paul van Meenen van D66: “Het huidige college werkt goed, maar linkse samenwerking ligt op de loer en kan vertroebelend werken”. Aanstaande vrijdagavond duiken vertegenwoordigers van de Partij van de Arbeid en de SP op uitnodiging van GroenLinks een achterkamertje in om in alle beslotenheid te discussieren over samenwerking tussen de drie linkse partijen. Van Meenen ziet daar niks in: “De VVD inruilen voor de SP? daar wordt Leiden niet beter van. Die partij laat keer op keer zien dat ze geen enkele verantwoordelijkheid aankunnen”.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×