D66 wil voortzetting huidige college

1

Na de verkiezingen wil D66 graag weer deelnemen aan het College van B&W en dan het liefst in de huidige samenstelling. “Wij zijn voor een college met een breed draagvlak,” aldus lijsttrekker Paul van Meenen van D66: “Het huidige college werkt goed, maar linkse samenwerking ligt op de loer en kan vertroebelend werken”. Aanstaande vrijdagavond duiken vertegenwoordigers van de Partij van de Arbeid en de SP op uitnodiging van GroenLinks een achterkamertje in om in alle beslotenheid te discussieren over samenwerking tussen de drie linkse partijen. Van Meenen ziet daar niks in: “De VVD inruilen voor de SP? daar wordt Leiden niet beter van. Die partij laat keer op keer zien dat ze geen enkele verantwoordelijkheid aankunnen”.

Delen

1 reactie

  1. Alles lijkt mij beter dan dit college. Het parkeerbeleid is een schande. Je mag wel betalen maar je kan je auto vaak nauwelijks kwijt, want er worden met de lopende band parkeerplaatsen opgeheven. De WOZ is op een schandelijke wijze uitgevoerd, met duizenden bezwaarschriften, waarvan na zeer lange tijd nu blijkt vele terecht. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Graag anderen voor deze dames en heren!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline