Rabobank vertrouwt op openblijven parkeerterrein Haagweg

Hoewel de NS de huur van het parkeerterrein heeft opgezegd, is directeur Chris Verplancke van de Stichting Stadsparkeerplan vol vertrouwen dat het parkeerterrein gewoon openblijft. Voorzitter Peter Labrujère van SSL liet eerder al weten er niet over te peinzen het terrein op te geven. Ook de Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest lijkt dat vertrouwen te delen. Deze week ging een in de eigen huisstijl van de bank beletterde nieuwe shuttlebus van het Stadsparkeerplan aan de Haagweg de weg op. “Ook de Rabobank kiest voor een bereikbaar Leiden,” zo meldt Verplancke. De bank gebruikt de bus om hypotheekproducten onder de aandacht te brengen.

Leiden Stadsparkeerplan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×