D66 wil referendum over zondagopenstelling winkels

D66 wil dat het CDA Leiden een referendum uitlokt over de zondagopenstelling van de winkels in het Leidse centrum. Dia oproep doet D66-raadslid Arjan Stoffels aan CDA-fractievoorzitter Wim Bleijie. “Tijdens de begrotingsbehandeling 2006 heeft u in het debat over de zondagopenstelling van winkels gezegd dat u, als de raad daarvoor kiest, een referendum zal uitlokken. De raad hééft gekozen. Vóór de openstelling van winkels op zondag.” D66 daagt het CDA nu uit om de daad bij het woord te voegen en het beloofde referendum uit te lokken. “D66 zal elk verzoek voor een referendum over de zondagopenstelling zonder voorbehoud steunen,” aldus raadslid Stoffels.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×