Bekende politici debatteren over 'de erfenis van Fortuyn'

Op donderdag 16 februari debatteren diverse landelijk bekende politici in het Academiegebouw op het Rapenburg. Het debat heeft als thema ‘De erfenis van Fortuyn’. Deelnemers aan het debat zijn Andre Rouvoet (ChristenUnie fractievoorzitter in de Tweede Kamer), minister Alexander Pechtold (D66), tweede kamerlid Joost Eerdmans (LPF), voormalig minister Ed Nijpels (VVD) en voormalig minister Ed van Thijn (PvdA).

Het debat wordt gehouden in het Groot Auditorium van het Academiegebouw aan het Rapenburg 73. De toegang is gratis en de avond begint om 20:00 uur.

Het debat is georganiseerd door Vrij Nederland, de Universiteit Leiden en de Studievereniging voor Politicologen In Leiden (SPIL) en zal ook bijgewoond worden door de drie voorzitter van de politieke jongerenorganisaties van resp. CDA, VVD en D66.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×