Heel Leiden welkom op SP-feestje

5

Maandag 27 februari is Antoine Theeuwen, de lijsttrekker van de SP jarig. De kersverse lijsttrekker nodigt de hele stad uit op zijn verkjaardagsfeesje in de Hifi-bar in de Vrouwensteeg.

DJ Joel LeFreak zal samen met saxofonist Saxy mr. Sax een spetterende act neerzetten. De rest van de avond kan er gedanst worden op de dance-muziek van DJ Jos (LVC), maar Antoine Theeuwen zal ook nog soul, funk en black disco draaien.

Delen

5 reacties

  1. Simon Platteel op

    Ik wil je van harte feliciteren Antoine met je verjaardag ik kom zeker,en hierbij nodig ik je uit om op zondag 26 in In Casa te komen tijdens het protest tegen het beleid van van Hellsing als je mij wilt terug mailen met hoeveel mensen je wilt komen in verband met de gasten lijst, ik wens je in iedergeval een pretige verjaar dag toe.

    Groeten Simon.

Je bent nu offline