Jongerendebat bij studentenvereniging Catena

5

Op 1 maart organiseren Catena, Dwars en de SP een debat tussen de jongste raadskandidaten van een aantal Leidse partijen. De deelnemers zijn Richard Roos, nummer 2 voor de ChristenUnie, Daan Sloos, nummer 1 voor Leefbaar Leiden, Louk Rademaker, nummer 5 voor de SP en Vincent Kagie, nummer 8 voor GroenLinks. De deuren van Catena aan de Kolfmakerssteeg 8 gaan om 19:30 uur open en het debat begint om 20:00 uur.

De avond zal bestaan uit twee delen. In het eerste deel gaan de raadskandidaten met elkaar in debat over een stelling, die is ingebracht door een van de partijen. De stelling moet onderscheidend zijn voor de partij. In het tweede deel, na de pauze, geeft de debatleider van Catena een stelling, waarna een discussie volgt met het publiek.

Delen

5 reacties

  1. Eva de Bakker (SP) op

    @Margreet, de stellingen houden we nog even geheim… Kom langs op 1 maart!

    groeten,

  2. Joery Strijtveen op

    De PvdA, het CDA en de VVD komen samen met D66 en WijLeiden een dag later in actie op Augustinus. Vanaf 20.00u!

    Zorg dat je erbij bent!

Je bent nu offline