Verkiezingsprogramma's op kieslokaal.nl

De bedrijven NetTraject en Cymeq Software hebben de website www.kieslokaal.nl gelanceerd. De website geeft een overzicht van de verkiezingsprogramma’s van alle lokale partijen in de plaatsen Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam – Voorburg, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar. De initiatiefnemers vonden het tijd voor een centrale plek waar de diverse standpunten van de partijen te achterhalen zijn. “De website maakt het voor de kiezer eenvoudiger een vergelijking tussen de diverse partijen te maken,” aldus Bas van den Beld van het Voorschotense Nettraject.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×