VVD Leiden deelt condooms uit

15

In het kader van de onlangs gestarte studentencampagne gaat de VVD Leiden na afwasborstels nu condooms uitdelen onder studenten met als motto; veiligheid is voor de VVD Leiden niet vrijblijvend. Veiligheid is een onderwerp dat zeer leeft onder studenten in Leiden. “Door vervelende voorvallen is het gevoel van veiligheid helaas verminderd de afgelopen tijd”, aldus raadslid en politicologie student Paul Laudy, nummer 4 op de lijst.

De VVD Leiden heeft drie studenten bij de eerste 8 kandidaten op de kieslijst. Zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en vinden dat er om te beginnen cameratoezicht  moet worden geïntroduceerd in de gebieden rond het Station en de Beestenmarkt. Daarnaast moet Leiden kunnen beschikken over voldoende politieagenten en toezichthouders. Het is goed denkbaar dat op studentenavonden extra wordt gesurveilleerd op plekken als bij het LAK theater, de universiteitsbibliotheek of richting het Flanorpad en de Klikspaan. “In Leiden moeten vrouwelijke studenten ook gewoon ’s nachts over straat kunnen gaan”, aldus student bio-farmacie Krijn Boddé.

Delen

15 reacties

 1. Paul van Meenen op

  Heel goed van de VVD. D66 heeft dit vorige week al gedaan bij de studentenhuizen, maar die zullen inmiddels wel op zijn.

 2. En ik ben dus een groot voorstander van (webcam)cameratoezicht op studenteskamers!

  (;->[><

   

 3. De VVD kan beter naar zuid Afrika verhuizen daar zijn deze voorzieningen , heeeeeeeeeeel goed geregeld.

   

 4. Roelof van Laar op

  En de Jonge Socialisten delen condooms uit met “PvdA: keihard de sociaalste”

  :o)

 5. Marinus Klein op

  Uitdelen van condooms moet door meer politieke partijen worden overgenomen. Hoe meer, hoe liever! Dan zijn wij in de nabije toekomst voorgoed verlost van van alles wat naar politiek ruikt.

  Waar condooms al niet goed voor zijn. !

 6. Frederik Zevenbergen op

  Natuurlijk zijn er altijd extra VVD leden welkom. Het thema van de atcie is dan ook : “Wordt LID !” 😉

 7. En….. een goed LID verslapt niet. Beter één lid in de hand dan de lucht van 10. Allemaal condomologen: uren slap lullen zonder tot een vruchtbaar geprek te komen. Het lijkt wel politiek.

 8. Het zal wel afgekeurde condooms zijn? (<u>Let op test de condooms eerst er kan gaatjes in zitten want het kan wezen dat het afgekeurde condooms Zijn U bent gewaarschuld)</u>

 9. <u>Sorry het moet zijn gewaarschuwd inplaats van gewaarschuld.</u>

  Het zal wel afgekeurde condooms zijn? (<u>Let op test de condooms eerst er kan gaatjes in zitten want het kan wezen dat het afgekeurde condooms Zijn U bent gewaarschuld)</u>

 10. Je moet de kop omdraaien Simon als hij besmet ik van de kippen ziekte.

  Afmaken die handel voor het te laat is.

Over de auteur

Henny Zwaan

Je bent nu offline