VVD Leiden deelt condooms uit

In het kader van de onlangs gestarte studentencampagne gaat de VVD Leiden na afwasborstels nu condooms uitdelen onder studenten met als motto; veiligheid is voor de VVD Leiden niet vrijblijvend. Veiligheid is een onderwerp dat zeer leeft onder studenten in Leiden. “Door vervelende voorvallen is het gevoel van veiligheid helaas verminderd de afgelopen tijd”, aldus raadslid en politicologie student Paul Laudy, nummer 4 op de lijst.

De VVD Leiden heeft drie studenten bij de eerste 8 kandidaten op de kieslijst. Zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en vinden dat er om te beginnen cameratoezicht  moet worden geïntroduceerd in de gebieden rond het Station en de Beestenmarkt. Daarnaast moet Leiden kunnen beschikken over voldoende politieagenten en toezichthouders. Het is goed denkbaar dat op studentenavonden extra wordt gesurveilleerd op plekken als bij het LAK theater, de universiteitsbibliotheek of richting het Flanorpad en de Klikspaan. “In Leiden moeten vrouwelijke studenten ook gewoon ’s nachts over straat kunnen gaan”, aldus student bio-farmacie Krijn Boddé.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×