SP verzamelt klachten over Woonzicht.nl

Tot eind van de maand gaat de SP klachten verzamelen over de regionale woonruimteverdeelsite Woonzicht.nl. “Sinds de invoering daarvan komen starters niet meer aan bod. Daarnaast zijn er verschrikkelijk vaak technische storingen bij Woonzicht.nl,” aldus raadslid Louk Rademaker. Reden voor de Socialistische Partij om alle klachten te inventariseren. Tot aan zaterdag 30 september kan men klachten doorgeven via internet, post of telefoon.

Woonzicht.nl werd op 1 juli met forse vertraging ingevoerd. De site heeft sinds de start reglematig met storingen te kampen. Rademaker: “Sindsdien krijgen we steeds meer problemen binnen. De administratie is niet op orde en mensen worden per ongeluk uit de wachtlijst gegooid. Maar we krijgen niet alleen technische problemen door. We hebben de indruk dat starters totaal niet aan de bak komen. Mensen die al 4 of 5 jaar ingeschreven staan komen nog steeds onderaan de wachtlijst. Dat willen we ook in kaart brengen.”

Op de internetsite van de Leidse SP staat een formulier waar men tot zaterdag 30 september klachten kan invoeren. Ook per post kunnen mensen klachten opsturen, naar de Marnixstraat 18, 2316 EN Leiden. Tot slot organiseert de SP een klachtenlijn op donderdag 28 september. Van 19 tot 21 uur ’s avonds kan men bellen naar 071 – 521 91 53.

Advertentie

Leiden Woonzicht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×