Wethouders verguld door aanbod Jan Verbaan

De PvdA-wethouders Gerda van den Berg en Marc Witteman zeggen blij te zijn met het initiatief van Jan Verbaan en Simon Platteel om een daklozenopvang voor drugsverslaafden te realiseren in een leegstaand pand aan de Hogewoerd 151. Dat meldt het Leidsch Dagblad vandaag.

Zeker nu de kou eraan zit te komen en de Gemeente Leiden niet alle daklozen weet te bereiken en niet in de eigen slaapplaatsen weet te krijgen is dit een prima aanvulling. “Wij weten dit initiatief uiterst te waarderen en weten het op prijs te stellen dat een Leidse ondernemer zich voor deze groep mensen inzet,” aldus de beide wethouders.

Platteel is verrast over de plotseling zo positieve opstelling van de gemeente en zegt dit nooit verwacht te hebben. Voorlopig mogen Verbaan en Platteel dus doorgaan. Volgens Simon Platteel slapen er nu al ongeveer vijftien mensen per nacht.

Leiden Jan Verbaan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×