Brand in kwekerij DZB Leiden

Vannacht heeft een brand in de kwekerij van De Zijl Bedrijven Leiden (DZB), de sociale werkvoorziening van de gemeente Leiden en omstreken, gezorgd voor aanzienlijke schade. De kwekerij ligt aan de Nachtegaallaan in Leiden. De brand, die vannacht om 3.00 uur gemeld werd, heeft de kassen en installaties vernield. Er hebben zich geen persoonlijke ongevallen voor gedaan. .

Het gebouw en de opslagloods hebben lichte brandschade opgelopen. Voor de 60 personeelsleden zal zo spoedig mogelijk ander werk gezocht worden. Het is nog onduidelijk hoe groot de schade is in financiële zin. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en wordt nog onderzocht

Leiden DZB


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×