Brand in kwekerij DZB Leiden

0

Vannacht heeft een brand in de kwekerij van De Zijl Bedrijven Leiden (DZB), de sociale werkvoorziening van de gemeente Leiden en omstreken, gezorgd voor aanzienlijke schade. De kwekerij ligt aan de Nachtegaallaan in Leiden. De brand, die vannacht om 3.00 uur gemeld werd, heeft de kassen en installaties vernield. Er hebben zich geen persoonlijke ongevallen voor gedaan. .

Het gebouw en de opslagloods hebben lichte brandschade opgelopen. Voor de 60 personeelsleden zal zo spoedig mogelijk ander werk gezocht worden. Het is nog onduidelijk hoe groot de schade is in financiële zin. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en wordt nog onderzocht

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.