Platform Leiden Veilig & Bereikbaar lanceert pro-RGL site

Het ‘Platform Leiden Veilig & Bereikbaar’ heeft in de aanloop naar het RGL-referendum de website //www.rglja.nl gelanceerd. “Op deze website hebben wij de voordelen van de RijnGouwelijn op een rij gezet. De RijnGouwelijn zorgt ervoor dat Leiden beter bereikbaar wordt en de verkeersveiligheid zal verbeteren. Stem daarom Ja voor de RGL op 7 maart,” zo staat op de site te lezen. Wie die ‘wij’ zijn blijft onduidelijk: “In dit platform zitten leden van verschillende Leidse politieke partijen en maatschappelijk betrokken Leidenaars.”

Op de site is onder meer een angstaanjagend filmpje te bekijken van bussen die op zaterdag de Breestraat onveilig maken.

https://youtube.com/watch?v=w9QoRZfehe0

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×