Henny Keereweerom…

1

Mister RGL, plv. fractievoorzitter van de PvdA Henny Keereweer, ontving afgelopen week tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Bereikbaarheid een t-shirt van de de SP die vooor deze gelegenheid een verbond had gesloten met een andere felle tegenstander van de RijnGouweLijn, ondernemer Peter Labrujère. ‘Lab’ richtte onlangs de beweging ‘Ondergrondse in Vredestijd‘ op. Met een aantal medestanders wil hij daarmee op burgerlijk ongehoorzame wijze een aantal knelpunten aan de kaak stellen. De RGL is het eerste doelwit. De foto werd gemaakt door SP-raadslid Louk Rademaker.

Delen

1 reactie

  1. Ik lach net zo hard mee met ’m(iste)r RGL’ Keereweer. Het is immers carnaval en naar goed gebruik gaat daar dan een verkleedpartij aan vooraf. Groeten vanuit een onstuimig ‘Mestreech’,

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline