Harry Schoch benoemd tot erelid Vrienden Oostvlietpolder

Harry Schoch, een zeer regelmatige gast op deze site, is benoemd tot erelid van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO). In de zomer van 1998 kwam de gemeente Leiden met haar plannen naar buiten om in de Oostvlietpolder een baggerstort en een industrieterrein aan te leggen. In eerste instantie gestart als comité heeft de VVO bij haar verzet tegen deze plannen veel hulp ontvangen van Harry Schoch.

“Ook na de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 bleef Harry staan voor zijn idealen en de speerpunten waar hij al jaren keihard voor knokt onder andere een groene Oostvlietpolder. Hij legde met pijn in het hart zelfs zijn raadslidmaatschap neer omdat hij zich niet kon verenigen met het gesloten college-akkoord tussen SP, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie en hier geen verantwoordelijkheid voor wilde dragen,” aldus de VVO.

“Om hem op een gepaste manier te bedanken voor zijn grote betrokkenheid en verdiensten in de afgelopen jaren, heeft de VVO tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 april 2007 Harry Schoch benoemd tot erelid.” Na een kort woordje van de secretaris ontving hij uit handen van VVO-voorzitter Fons Overdijk de bijbehorende oorkonde.

Leiden Oostvlietpolder


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×