V.l.n.r. Jaap van Meijgaarden en de Wethouders Steegh en Van den Berg. (Foto: PR).

Pancras overweegt referendumaanvraag over Vrijplaats

Vandaag heeft voorzitter Jaap van Meijgaarden van wijkvereniging Pancras-West 1313 handtekeningen tegen het gedogen van Bar & Boos en de Linkse Kerk aangeboden aan de wethouders Gerda van den Berg en John Steegh. “De overtuiging waarmee buurtgenoten en passanten tekenden tegen het gedogen van de cafĂ©’s van de Vrijplaats Koppenhinksteeg heeft zelfs mij verbaasd,” aldus van Meijgaarden. Tot de ondertekenaars van de petitie behoren volgens de wijkvereniging vele bewoners en ondernemers uit de wijk en vrijwel alle direct omwonenden. Een aantal daarvan was bij de aanbieding van de handtekeningen aanwezig en opperden zelfs een referendumaanvraag te gaan voorbereiden.

Leiden Linkse Kerk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×