Verbaan krijgt bouwvergunning Hogewoerd

Het pand aan de Hogewoerd waar de Leidse ondernemer Jan Verbaan samen met organisator Simon Platteel daklozen opving, wordt verbouwd tot negen appartementen. Verbaan heeft van de gemeente een bouwvergunning gekregen.

Omdat dat in het geval van Verbaan op zich al nieuwswaardig is, liet hij bij de afdeling BoWo van de gemeente Leiden een taart bezorgen. Volgens Verbaan is de taart in opdracht van wethouder Witteman geweigerd. “Ik heb hem toen maar bij een bejaardenhuis laten bezorgen,” zo vertelde Verbaan.

De daklozen die momenteel in woonboten in Oegstgeest zijn ondergebracht wil Verbaan in de toekomst opnieuw woonruimte in Leiden aanbieden. Waar dat is, wil hij nog niet openbaar maken.

Leiden Jan Verbaan


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×