Leids college verwijt provinciebestuur 'tunnelvisie'

Het Leidse College van B&W is teleurgesteld in het provinciebestuur dat tegen de zin van Leiden de RGL wil aanleggen door de Breestraat. “Gedeputeerde Staten leiden aan tunnelvisie,” aldus verkeerswethouder John Steegh die met spijt constateert dat GS op ramkoers met de gemeente ligt. “De koers van Gedeputeerde Staten draagt niet bij aan een klimaat om er samen uit te komen. Het enige concrete voorstel vanuit de provincie om uit deze impasse te komen is een andere datum voor de aanleg van de RGL.”

De gemeente Leiden roept de Provinciale Staten op om niet het pad in te slaan van een juridische procedure, waarin Leiden en de provincie tegenover elkaar komen te staan.

Advertentie

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×