Commissaris van de Koningin op werkbezoek in Leiden

Morgenmiddag brengt Commissaris van de Koningin Jan Franssen een werkbezoek aan Leiden. Hij zal daarbij gesprekken voeren met het college van Burgemeester en Wethouders, de fractievoorzitters in de Leidse gemeenteraad en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld. Aansluitend zullen ROVER, STOOM en de Fietsersbond Leiden hem een petitie aanbieden over de RijnGouweLijn. Daarin roepen de organisaties de provincie nogmaals dringend op om de uitslag van het Leidse referendum over de RGL te respecteren en in overleg met de gemeente Leiden te treden. Volgens een woordvoerder van de gemeente staat de RijnGouweLijn niet op de officiële agenda van het werkbezoek.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×