Ook nieuw college krijgt 'Groeten uit de Oostvlietpolder'

De Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) heeft acht nieuwe ansichtkaarten gemaakt, met de ‘Groeten uit de Oostvlietpolder’. De bedoeling is om deze, evenals een aantal jaren geleden, wekelijks aan Leidse gemeenteraadsleden en het college van Burgemeester en Wethouders te sturen. Met het nieuwe college wordt de actie herhaald met een nieuwe serie ansichten. Doormiddel van deze kaartenactie probeert de VVO de politiek en bestuurders een indruk te geven van de cultuurhistorische en natuurwaarden van de laatste open agrarische polder in de Leidse gemeente. De kaarten zijn voor iedereen te bewonderen op: www.vriendenoostvlietpolder.nl

Leiden Oostvlietpolder


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×