Collegeonderhandelingen trekken wissel op vergaderingen

Bijna konden gisteravond de commissievergaderingen ‘Werk & financiën’ en ‘Ruimte & Bereikbaarheid’ geen doorgang vinden. Omdat enkele raadsleden afwezig waren en een flink aantal anderen deelnamen aan de collegeonderhandelingen die twee keer per week op een geheime locatie plaatsvinden, werd bij allebei de commissies het minimum aantal benodigde raadsleden om rechtsgeldige besluiten te kunnen nemen (acht) bijna niet gehaald.

Bij ‘Werk & Financiën’ schoof Antoine Theeuwen (SP) op het laatste moment aan, waardoor die vergadering toch nog van start kon. Bij de commissievergadering ‘Ruimte & Bereikbaarheid’ werd ook met smart gewacht op een achtste raadslid, zodat men van start kon. Bij binnenkomst werd Jan Boer (SLO) door commissievooorzitter Conny Broeijer dan ook begroet met de woorden: “Ik ben nog nooit zo blij geweest met uw komst.”

Leiden Coalitieakoord 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×