Even door het station...?

Hoewel de invoering van de OV-chipkaart vanwege de fraudegevoeligheid nog wel even zal duren, staan de poortjes al op het Leidse Centraal Station. Wanneer de OV-chipkaart in gebruik wordt genomen zullen deze poortjes de vrije toegang van het station afsluiten. Voor mensen met een handicap, of chronische ziekte, kan dit een extra drempel betekenen, wanneer zij even ‘door willen steken’ naar bijvoorbeeld het LUMC of naar het Rijnlands revalidatiecentrum. De Leidse organisatie ‘Makkers Unlimited’ organiseert een positieve actie met het doel om de NS een degelijke oplossing te laten bieden voor dit probleem. De actie zal op 14 maart plaatsvinden.

Wie deel wil nemen aan de actie of meer informatie wil ontvangen kan een e-mail sturen naar: makkersleiden@gmail.com. Als er belangstelling is om te helpen met de organisatie van de actie, kan men woensdag 6 februari naar de voorbespreking komen.

Leiden stationspoortjes


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×