Leefbaar Leiden: "DZB moet gemeentewiet kweken"

Als het aan Leefbaar Leiden ligt krijgt de Sleutelstad één gemeentelijke coffeeshop, een eigen gemeentelijke wietkwekerij en worden alle bestaande coffeeshops gesloten. Fractievoorzitter Sloos wil dat het college een haalbaarheidsonderzoek uitvoert. Leefbaar Leiden wil af van het gedoogbeleid en zet met het plan in op een legaal Leids wietbeleid. Volgens Sloos is er in Leiden weliswaar niet zoveel overlast door coffeeshops als in de grensstreek, maar zijn er ook in Leiden wel degelijk problemen. Hij heeft daarover anonieme brieven ontvangen. Eerder stelde burgemeester Lenferink dat er in Leiden vrijwel geen overlast is rond coffeeshops. GroenLinks Leiden kwam in 2002 ook al met een soortgelijk plan.

 

Advertentie

Leiden Coffeeshop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×