Horecavergunning Bar & Boos wekt wrevel en verbazing

De gemeente Leiden heeft vandaag een horecavergunning verleend aan Bar en Boos, onderdeel van de Vrijplaats Koppenhinksteeg. Het toekennen wekt bevreemding, omdat de gemeente eerder vandaag ook bekendmaakte dat het complex in elk geval niet aan de Vrijplaats zal worden verkocht. De wijkvereniging Pancras-West stelt in een eerste reactie dat men de regie in het Vrijplaatsdossier op het stadhuis kennelijk volledig kwijt is. “Het is onbegrijpelijk dat een horecavergunning wordt afgegeven, terwijl aan de daarvoor noodzakelijke inrichtingseisen niet is voldaan, een horecainrichting in de Koppenhinksteeg in strijd is met het bestemmingsplan en de gemeenteraad besloten heeft de legalisering niet door te zetten.”

Leiden Nieuws Linkse Kerk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×