SP woedend op VVD

SP-raadslid Louk Rademaker is woedend over de petitie tegen de Vrijplaats Koppenhinksteeg van VVD-raadslid Frederik Zevenbergen. De VVD stelt daarin dat de Vrijplaats al 40 jaar teert op de zak van anderen en dat de activiteiten daar illegaal zijn. Volgens Rademaker is dat gewoon niet waar en is het schadelijk als een raadslid expres een hetze probeert te ontketenen. Rademaker: “Elke andere groep vrijwilligers die zoveel activiteiten voor de stad organiseert, krijgt steun van de gemeente. De vrijplaats heeft nog nooit een cent subsidie gehad, in tegenstelling tot de VVD zelf. De VVD is alleen maar tegen de Vrijplaats omdat ze links georiĆ«nteerd zijn. Dat is weinig vrijdenkend van ze. En om dan ook nog eens leugens te gebruiken is een raadslid onwaardig.”

Leiden Linkse Kerk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×