Ook Armin en Jochem schreeuwen om cultuur

Niet alleen klinkende pannendeksels, trommels en sirenes, maar ook klinkende namen; aanstaande zaterdag in het Van der Werfpark. Vanaf 16.00 uur wordt daar de manifestatie ‘Leiden schreeuwt om cultuur’ gehouden, als onderdeel van de landelijke protestactie Nederland schreeuwt om Cultuur. Armin van Buuren, Jochem Myjer, stadsdichter Jaap Montagne, theatermaker Paul Koek en cultuurwethouder Jan-Jaap de Haan zullen het woord voeren tijdens de actie die wordt ondersteund door alle culturele instellingen, individuele kunstenaars, muzikanten, acteurs, schrijvers, cabaretiers en kunstliefhebbers uit Leiden.

Cultuur Leiden leidenschreeuwtomcultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×