Onder meer op het middenterrein van het Jacques Urlus plantsoen geldt tot eind oktober een samenscholingsverbod.

Samenscholingsverbod Jacques Urlusplantsoen; alchol- en drugsverbod Groenoord-Zuid

Burgemeester Lenferink heeft een samenscholingsverbod in het Jacques Urlusplantsoen en een alcohol- en drugsverbod op vijf locaties in Groenoord-Zuid afgekondigd. De afgelopen tijd is op deze locaties sprake van met name geluidsoverlast. Daarom heeft de burgemeester in overleg met onder andere de politie besloten een verbod in te stellen.

Audiofragment: Burgemeester Lenferink licht de maatregelen toe en kondigt meteen eeen versoepeling aan voor volgend jaar. Dan vervallen de samenscholingsverboden voor het Plantsoen en de voetbalkooi in de Slaaghwijk waarschijnlijk weer.

Van 1 augustus tot en met 27 oktober 2013 tussen 22.00 en 7.00 uur is het verboden om met een groep van drie personen of meer in het Jacques Urlusplantsoen of de directe omgeving van deze plek te verblijven.

In de wijk Groenoord-Zuid geldt op vijf locaties de hele dag een alcohol- en drugsverbod. Het gaat om: Snelliusplaats, Robert Kochplaats, de binnenplaats gelegen op de Raamstraat, de binnenplaats gelegen op de Jennerstraat en het schoolplein van de ‘Vrije School Mareland’.

Leiden jup


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×