Lokale omroep Leiderdorp gaat voor 100% Nederlandstalig

De publieke lokale omroep in Leiderdorp gaat per 1 oktober aanstaande onder de naam Unity NL 24 uur per dag muziek van eigen bodem uitzenden. Producent Rudo Slappendel denkt daarmee meer mensen uit de regio te bereiken. De slogan van de Leiderdorpse omroep wordt ‘Je zingt ze mee’. De gemeente Leiderdorp kon nog niet reageren op de plannen van de lokale omroep.

Vanmiddag vindt in Hilversum een hoorzitting plaats bij het Commissariaat voor de Media. Het gaat daarbij om de vraag om Unity in de Leidse regio terecht is aangewezen als lokale omroep. De Stichting Lorelei (Lokale Omroep Regio Leiden) vindt van niet en vecht dat besluit aan.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude RTV Lorelei


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×