Wouter Vermeulen, alias Barry Badpak, is druk bezig met de oprichting van een nieuwe Leidse stadspartij. Zijn alter ego speelt daar overigens geen rol in. (Foto: Wouter Vermeulen, via Facebook).

Aad van der Luit gevraagd voor partij van Barry Badpak

Als Aad van der Luit door de leden van zijn partij D66 niet alsnog op een hogere plek wordt gezet, overweegt hij zich aan te sluiten bij een nieuwe stadspartij die momenteel in oprichting is. Van der Luit is door de SelectieAdviesCommissie van D66 Leiden op plek 9 gezet, terwijl hij minimaal op plek 5 had gerekend. De komende twee weken mogen alle leden via internet stemmen en kan Van der Luit alsnog op zo’n zeker verkiesbare plaats komen. Dat wil hij sowieso eerst afwachten. “Maar ik ben gebeld door Wouter Vermeulen en die jongens zijn echt heel serieus bezig met een nieuwe lokale partij voor Leiden”, vertelt Van der Luit morgenmiddag op Sleutelstad FM.

Audiofragment: Aad van der Luit wil graag in de gemeenteraad. Lukt dat niet voor D66, dan is een nieuwe lokale partij een optie.

Wouter Vermeulen is bedrijfsleider van onder meer cafĂ© De Hut van Ome Henne en is tevens de man achter Barry Badpak. De werknaam voor de nieuwe partij  is ‘Partij van Tegenwoordig’.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×