Politieke jongerenorganisaties Leiden in debat

Morgenavond gaan een aantal jongeren van verschillende politieke partijen met elkaar in debat. Het debat vindt plaats op het FSW gebouw van de Universiteit Leiden. Aan de hand van een aantal stellingen zullen Martijn Otten (PvdA), Ashley North (GL), Julius Terpstra (CDA), Dorien Verbree (VVD) en Sander van Diepen (D66) met elkaar in debat gaan over thema’s die betrekking hebben op jongeren.

In Leiden zijn veel jongeren geïnteresseerd in politiek en erbij betrokken. Martijn Otten, student Politicologie, is bijvoorbeeld kandidaat-raadslid bij de PvdA en schreef onder andere een blog over wat jongeren bezighoudt, namelijk: jeugdwerkloosheid.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×