Interieur van de auto uit de film met de tijdmachine ingesteld op 21 oktober 2015. (Foto: PR)

Back To The Future met LIFF

Het Leiden International Film Festival (LIFF) heeft voor 21 oktober het programma al gereed: Back To The Future II. De tweede film van de klassieke jaren tachtig trilogie met Michael J. Fox wordt in het Kijkhuis gedraaid.

Fox speelt Marty McFly die als tijdreiziger vanuit 1989 naar 21 oktober 2015 reist. Voor de huidige filmkijker is het natuurlijk interessant te zien welke voorspellingen over de toekomst er uit zijn gekomen en waar de filmmakers de plank missloegen.

LIFF biedt de Leidse kijker de mogelijkheid om smakelijk te lachen over de verkeerde voorspellingen en vol herkenning te kijken naar zaken die nu heel normaal zijn, maar in 1989 nog onmogelijke science fiction leek.

Cultuur LIFF2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×