Funky party met LIFF en Funked Up

Het Leiden Internationaal Film Festival en Funked Up slaan nogmaals, na een succesvolle editie afgelopen jaar, de handen ineen. Morgenavond vindt de 13e editie van Funked Up plaats in het Scheltema Complex.

Freddy And The Gardeneers zal dit jaar, in plaats van het kleine podium, het grote podium bestormen voor de opening van Funked Up. De Leidse band brengt een eigenwijze mix van soul, funk en blues.

Kleine Zaal
In de kleine zaal krijgen de funk en soulband Bona Soul, de laidback soul en hip-hop band 4 Shots & a Positive Note en de plaatjes draaiende “professoren” Jansen & Janssen de kans om zich van hun beste kant te laten zien.

The Cool Quest
De Friese energieke jazz, hip-hop en funkact  The Cool Quest zal afsluiter zijn in de grote zaal. De band stond al op veel verschillende festivals en clubs onder andere een vorige editie van Funked Up. Recentelijk won de band de Radio 6 Soul & Jazz Award voor de Beste Groep.

Deze LIFF-editie van Funked Up vindt plaats op vrijdag 6 november van 20.00 tot 02.00 uur in het Scheltema Complex in de Martksteeg. Meer informatie over Funked Up en de ticketverkoop vind je op de website van Scheltema Leiden en de website van het Leiden Internationaal Film Festival.

Cultuur Leiden Nieuws LIFF2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×