Het succesvolle evenement vindt dit jaar voor de zesde keer plaats in Leiden. (Archieffoto: PR).

Openluchthotel rondom De Burcht uitverkocht

Het Openluchthotel van Fields of Wonder rondom De Burcht en op andere locaties in Leiden, zit helemaal volgeboekt. Dit pinksterweekend slapen er tijdens de zesde editie van het Openluchthotel Leiden 65 mensen voor één nacht in het park.

31176_118005594905878_6064094_n

Fields of Wonder organiseert dit jaar in vier steden een openluchthotel. (Foto: PR).

Hoewel de overnachtingen zijn uitverkocht kun je op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 mei nog wel naar het tijdelijk hotel komen om de kunstzinnige ‘kamers’ te bewonderen. Toegang is dan gratis.

Naast de kamers rondom De Burcht, zijn er ook hotelkamers op diverse andere locaties in Leiden. Zo zijn er inmiddels al kamers opgebouwd bij het Museum Volkenkunde en bij Café Olivier. Deze slaapplaatsen zijn al voor publiek te bezichtigen.

OpenluchtFestival

Naast de hotelkamers, biedt Fields of Wonder deze dagen een podium aan internationale artiesten en Leids talent. Dit gebeurt op zondagavond 24 mei tijdens het OpenluchtFestival bij De Burcht. Entree kost 3 euro.

Naast het Openluchthotel Leiden, worden er dit jaar door Fields of Wonder ook openluchthotels georganiseerd in Den Haag, Utrecht en Tilburg. Deze evenementen vinden pas in september plaats. De overnachtingen in deze hotels zijn nog niet te koop.

Signatures Cultuurweken

Het Openluchthotel maakt deel uit van de Signatures Cultuurweken, die van 22 mei tot en met 7 juni 2015 in Leiden worden gehouden. Andere evenementen die bij de cultuurweken horen zijn de Leidse Hofjesconcerten, Schemernacht en SummerJazz Festival.

Cultuur Fields of Wonder Signatures Signatures Cultuurweken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×