Vorig jaar kende het SummerJazz Festival qua weer een zomerse editie. (Foto: PR).

Volledig programma SummerJazz Festival bekend

Het volledige programma en het tijdschema van het SummerJazz Festival is bekend. De vijfde editie van het festival vindt plaats op 7 juni in De Leidse Hout. Enkele namen zijn Hypnotic Brass Ensemble, Lucky Fonz III en Kovacs.

Blokkenschema_en_plattegrond_SummerJazzFestival

Het tijdschema en de plattegrond van het Leidse SummerJazz Festival.

Het tijdschema van het SummerJazz festival is hiernaast te vinden. Hierin zie je het volledige programma en hoe laat de artiesten optreden. Ook is er een plattegrond van het festivalterrein gepubliceerd.

Kaartjes voor het festival kosten dit jaar €18,50 en zijn verkrijgbaar via de site van SummerJazz Festival. De goedkopere ‘Early Bird’ kaartjes van het festival zijn onlangs uitverkocht.

Signatures Cultuurweken

SummerJazz Festival maakt deel uit van de Signatures Cultuurweken, die van 22 mei tot en met 7 juni 2015 in Leiden worden gehouden. Andere evenementen die bij de cultuurweken horen zijn de Leidse Hofjesconcerten, Schemernacht en Museumnacht Leiden.

Cultuur Signatures Signatures Cultuurweken SummerJazz


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×