Gisteren poseerde Clara Bik nog trots bij 'haar' Minions. Vanavond is bij TV West ook nog een reportage te zien over Clara en haar Minions. (Foto: Chris de Waard).

Minions verdwenen van kruispunt

De Minions van Clara Bik zijn verdwenen. Gisteren werd eerst Minion Kevin al door onbekenden meegenomen en inmiddels zijn ze alle drie spoorloos. Clara maakt zich er niet al te druk over: “Niks aan te doen. Gelukkig hebben we de foto’s nog”.

Clara had de Minion covers gemaakt van oud tentdoek. Van dat materiaal maakt ze allerlei gebruiksvoorwerpen. Of ze opnieuw achter de naaimachine kruipt weet ze nog niet: “Ik heb nog stapels tentdoek en nu alle reden om iets nieuws te verzinnen.” Of ze dat ook echt gaan doen, weet ze nog niet.

Op onder meer Facebook wordt inmiddels massaal gereageerd op de diefstal: “Nou ja zeg! Dat is toch niet normaal? en Triest! wie doet zoiets? Het zijn maar enkele van de vele teleurgesteld reacties.

Leiden minions


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×