(Foto: Archief)

Leidens Ontzet Treasure Hunt

Tijdens de drie oktober vieringen organiseert het Rijswijkse bedrijf Verita’s Visit de Leidens Ontzet Treasure Hunt. Je volgt het spoor van aanwijzingen langs diverse tradities en bezienswaardigheden in de Leidse binnenstad. De puzzeltocht eindigt in een café-restaurant waar je met een goede stamppot kunt bijkomen van de spannende tocht. Hier ontvangt het winnende team een bijzondere Leidse prijs.

“Van een Haagse verleidster tot de oorsprong van een typisch Leidse hutspot, wanneer je het spoor van de Leidens Ontzet Treasure Hunt op 3 oktober volgt, graaf je dieper en ontdek je de mysterieuze verhalen vol van hongersnood, dood, liefde en oorlog” meldt de website van de Leidens Ontzet Treasure Hunt.

Raadsels en opdrachten
De Leidens Ontzet Treasure Hunt vindt plaats op 3 oktober. Op deze manier kunnen de teams in de tradities van het Leidens Ontzet duiken. Tussen het oplossen van raadsels en het uitvoeren van opdrachten leren anderstaligen en Leidenaren meer over Leiden en het mooie Nederland.

Hutspot
De tocht is te volgen om 07.45 uur ’s ochtends en 12.30 uur ’s middags. In totaal duurt kan de Treasure Hunt anderhalf tot drie uur lang duren. Achteraf is het mogelijk hutspot te eten bij het café-restaurant waar de tocht eindigt.

Meer informatie vind je op de website van de Leidens Ontzet Treasure Hunt.

10945597_462358160613195_8837151907778345480_n (1)

Cultuur Leiden Nieuws 3 Oktober 2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×