Vooralsnog geen balkonproblemen bij Ons Doel

Woonstichting Ons Doel maakt zich geen zorgen over problemen met de balkons van hun woningbezit. Dat zegt woordvoerder Bernard Sparnaaij. “Het ministerie heeft alle corporaties verplicht om onderzoek te doen naar aanleiding van het instorten van een galerij in Leeuwarden. Dat gebeurde in 2011. Oorzaak bleek roestende wapening in het beton te zijn. Ons Doel heeft geen galerijflats, maar wel enkele complexen met uitkragende balkons. Die worden voor de zekerheid onderzocht, maar Sparnaaij verwacht geen problemen.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline