(Foto: Stadslab Leiden).

Stadslab Leiden luidt nieuw seizoen in op Lenteborrel

Stadslab Leiden luidt vanavond tijdens de Lenteborrel in Theehuis Noord het nieuwe seizoen in. Op de borrel stelt het nieuwe bestuur van de stichting zich voor en neemt men afscheid van het oude bestuur. Ook wordt iedereen op de hoogte gebracht van de projecten die nu gaande zijn. Stadslab nodigt alle Leidenaren uit om de borrel te bezoeken.

De afgelopen periode heeft Stadslab Leiden met Leidenaren en Leidse organisaties allerlei activiteiten ondernomen om de stad Leiden leuker en aantrekkelijker te maken. Stadslab is een netwerk van Stadslaboranten: Leidenaren die invulling geven aan hun liefde voor hun stad door allerlei projecten te bedenken en uit te voeren, voor Leiden en de Leidenaren. Het motto: ‘Leiden steeds leuker’. Twee projecten die in het afgelopen jaar tot bloei zijn gekomen met behulp van Stadslab Leiden zijn ‘De Ziel van Leiden’ en ‘Stadssessies’. Tijdens de Lenteborrel brengt de stichting iedereen op de hoogte van deze projecten.

De Lenteborrel is van 17.30 tot 19.30 uur in Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1 in Leiden. Het welkomstdrankje en de volgende consumptie zijn voor rekening van het bestuur Stadslab Leiden.

 

 

Leiden stadslab


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×